Totaalpakket kleine variant + cadeau en gratis verzendkosten
Reviews | Review toevoegen

Dit is de kleine variant van het totaalpakket. Het bestaat uit een curl crème, moisturizer en de cleanser (shampoo). Alle tubes hebben een inhoud van 89ml.

€ 59,35
€ 50,85
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Drie van onze best verkochte producten in één deal! De basis voor de mooiste krullen! 
Vergaar alle info om erachter te komen welk krultype jij hebt. Bekijk dit op onze website onder het kopje "welk krul (type) ben jij?

1. De ‘Original Curl Crème​: Deze crème is ons geheimpje. De curlcrème is een echte topper en verbaasd vele gebruikers welke resultaten deze crème ons brengt. Het brengt veerkracht in je krul, versterkt, voorkomt pluis, voegt glans toe en beschermt je krullen tegen warmte/hitte door gebruik van de diffuser of de zon. Géén toegevoegde gluten, parabenen of sulfaten! Bio en vega en niet op dieren getest. Geen van onze producten.

2. Moisturizer: Een alles in één, ultra hydraterende product. Het voorkomt dat je haar droog wordt, breekt en gaat pluizen. Daarnaast beschermt deze hydrateerdende crème ook gekleurd behandeld haar. Het kan zelfs gebruikt worden voor een deep treatment (masker) Geef je krullen eens per maand een heerlijk boost. Daarnaast kun je er een selfmade product van maken. Dit zet je in als onderhoud. 

3. Haar shampoo: Een sulfaatvrije, dus NIET schuimende shampoo die de natuurlijke vocht en natuurlijke olieën van de hoofdhuid in balans houdt en beschermt. 

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Meer reviews