De afgelopen periode is het helaas vaak voorgekomen dat klanten niet op hun geplande afspraak zijn gekomen of hun afspraak zijn vergeten. Dit is erg vervelend, niet alleen voor ons, maar ook voor de mensen die in dezelfde tijd wel behandeld hadden kunnen worden.

Wij plannen onze behandelingen zo strak mogelijk in zodat we zo veel mogelijk mensen blij kunnen maken met een behandeling. Hierdoor is het voor ons helaas niet mogelijk om, wanneer u te laat komt, de volledige tijd van de behandeling te gebruiken.

Bij het boeken van een afspraak brengen wij derhalve een aanbetaling in rekening. Afspraken kunnen minimaal 48 uur van tevoren gratis en zonder problemen worden verplaatst, gewijzigd, of geannuleerd. Bij tijdige annulering zal dit bedrag uiteraard aan u worden terug gestort.

Bij afwezigheid zonder tegen bericht zijn wij helaas genoodzaakt het volledige behandelbedrag in rekening te brengen. Wij hopen natuurlijk dat dit nooit zal gebeuren. Bij extreme omstandigheden wordt er met overleg naar een oplossing gezocht.

Wij hopen u hierbij voldoende geïnformeerd te hebben en danken u voor uw begrip in deze. Team Controlled Chaos Nederland