Monique 24-11-2019 om 11:04:15

Ben super tevreden over de producten. Ik heb een zware krul van mezelf, en door de producten zijn ze mooi in balans. Goed gevoed en niet plakkerig.

Tweemaal per week wassen, dat er geen sulfaat in zit vind ik zeer fijn, wel even wennen dat het niet schuimt. Kortom, tevreden gebruikster.

Sonja 08-11-2019 om 11:06:13

In één woord super!!! Nooit meer anders👌🏼

Katja 21-09-2019 om 08:23:25

Ik was héél sceptisch en het product deed niets met mijn haar dus dat heb ik ook gemaild naar CC. Tanja belde mij heel vriendelijk op en heeft een aantal vragen gesteld en daarom nodige ze mij uit dat zij kon laten zien dat het product wel werkt ook bij mijn haar.
Het resultaat was er zeker! Maar ik gebruikte zelf het product verkeerd. Ze nam echt alle tijd voor mij ze gaf me tips en tops. Echt super mee geholpen.
1.5 uur van haar kostbare tijd. Wat een service.
Ik adviseer : maak eerst een afspraak voor een behandeling en koop dat het pakket. Je zal er zeker geen spijt van hebben.

Tessa 10-09-2019 om 21:18:34

Ik heb dit product gekocht voor mijn dochter. Ik had al verschillende kinder producten voor krullen geprobeerd maar die vielen uiteindelijk toch tegen. Het haar van mijn dochter bleef pluizen en het zat ondanks alle conditioners en detanglers toch in de knoop. Dit product scoort boven verwachting. Het haar is echt zacht, het is goed door te kammen na het inbrengen van de moisturizer en het pluist niet meer. Ik gebruik ook de krulcrème en haar krullen zien er super uit.

Rylana 23-08-2019 om 21:45:37

Goed advies, fijne producten en het eindresultaat is meer dan ik had durven hopen. Ik heb mijn krullen weer helemaal terug. Hartelijk dank daarvoor!

Phoebe Kamp 09-07-2019 om 21:27:00

Een super goede ervaring met zowel de producten als het knippen. Ik heb het totaalpakket en ik heb nog nooit zo'n fijn krulproduct gehad! Na 20 jaar weet ik eindelijk hoe ik met mijn krullen moet omgaan. Echt super tevreden! Kan het iedereen aanraden.

Nele 22-06-2019 om 16:09:02

Uitstekende service!
Blij maar ongeduldig was ik aan het wachten op mijn pakje, tot ik te horen kreeg dat PostNL mijn pakje beschadigd had en het hadden teruggezonden naar ControlledChaos. Die hielpen me meteen, en stuurde onmiddellijk een nieuw pakje op (zelfs vóór dat het oude pakje terug bij hun was toegekomen). Ik had het nieuwe pakje binnen de week, en alles verliep super vlot dankzij hun uitstekende service en oprechte bezorgdheid. Om te compenseren voor de vertraging (waar ze zelf dus niets aan konden doen) hebben ze me een extra staaltje moisturizer cadeau gedaan!
Super bedankt!
P.S. de krulcrème is echt super-spul :)

Debby van der Storm 15-05-2019 om 15:59:50

Wat een fijne producten van Controlled Chaos. Vanaf het eerste moment al een verbluffend resultaat. Normaal erg droog, een hoop klitten en een half uur uitkammen maar nu na het gebruik van Controlled Chaos erg makkelijk door te kammen. Het haar glanst, de kleur is mooier, geen pluis maar mooie krullen. Na heel veel haar producten gekocht en weggegooid te hebben, kan ik deze producten iedereen aanraden.

Maureen de Neef-Bakker 15-05-2019 om 15:54:22

Tja denk je dan.... ga ik weer iets nieuws proberen in de hoop dat dit het dan is ??
Maar toch gedaan en..... het is HET !!
Ik heb krullende onderlaag maar bovenlaag is erg droog . Van alles geprobeerd maar nooit tevreden.
Maar nu !! Zo blij....
Moisturizer erin ( spoel het niet uit) daarna krullencreme erin en lekker aan de lucht laten drogen.
Mijn bovenlaag krult nu net zo mooi als de onderlaag.
En waar ik nog blijer van ben is dat ik dag erna opsta, handen beetje door haar haal om het los te schudden ( geen klitten te vinden trouwens) , het licht bevochtig en hopla..... het zit gewoon weer helemaal goed !
Mijn collega viel het meteen op en heeft ook meteen besteld !
Zo benieuwd hoe zij het gaat vinden......
Dank jullie wel !!!

Sietta Finnema 15-05-2019 om 15:53:30

Via FB kwam ik Controlled Chaos tegen en heb de foto’s eens bekeken. Ik was een beetje sceptisch want inmiddels heb ik al van alles geprobeerd, en allemaal zonder goed resultaat. Uiteindelijk toch een berichtje gestuurd om te vragen wat voor mij de goede manier zou zijn aangezien ik elke dag een andere krul/slag in mijn haar heb. Ik kreeg de vraag of ik het leuk zou vinden om langs te komen en zo gezegd, zo gedaan. Hieronder het resultaat: mooie, gezonde krullen zonder pluis! Zeker een aanrader voor wie nog twijfelt.
Bedankt voor jullie tijd en alle kennis waarmee jullie de tip’s en truc’s voor mooie krullen hebben gedeeld.
Tot snel!

 
Pagina 1 van 2