Krullen crème (29 ml) 5 1
Krullen crème (29 ml)
Reviews | Review toevoegen

Dit is de krullencrème waar iedere vrouw/man met krullen van droomt in de probeer-verpakking (29 ml). Een beetje van deze crème brengt je krullen tot leven en houdt pluis onder controle.

€ 7,95
Prijs per stuk

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

  • Nieuwe formule voor zachtheid en veerkrachtige krullen
  • Gaat kroezen tegen, verbetert de krullen, voegt glans toe en biedt UV-bescherming 
  • Gluten, sulfate en parabenen vrij; verpakt in een BPA-vrije verpakking
  • Hoge concentratie, pH-gebalanceerde formule voor poreus haar
  • De probeer tube is bij een gemiddelde lengte/volume 3 tot 5 keer te gebruiken

Dit is de krullen crème waar ieder kind, man of vrouw met krullen van droomt. Een beetje van deze crème brengt je krullen tot leven, houdt pluis onder controle en geeft een waanzinnige glans. Controlled Chaos Curl Crème creëert prachtige veerkrachtige krullen zonder dat het plakkerig, hard of vettig aanvoelt. Lavendel-extracten kalmeren het haar en verzachten de krul tot in perfectie.
 

STYLING PRODUCTEN VOOR IEDERE KRUL

Voor dagelijks gebruik om kroezen te reduceren en de krullen onder controle te houden. Breng de curl créme aan op schone, natte haren, beginnend aan de uiteinden. LESS IS MORE.. begin van daaruit op te bouwen. Breng zo min mogelijk aan bij de haaraanzet. Verdeel je haar in plukken en draai er met je vingers krullen in. Drogen is het beste met een fohn met diffuser of aan de lucht.  Dit verwijderd ongeveer  80% van het vocht, droog altijd met koele lucht. Probeer niet aan het haar te komen totdat het volledig droog is. Don't touch your curls!

Heb je erge droge en ontplofte krullen volstaat niet alleen de curlcrème maar heb je ook de moisturizer nodig. 

Review toevoegen

Anoniem -

Tjonge, wat kun je gelukkig worden als je eindelijk je krullen onder controle hebt. Bedankt Controlled Chaos voor jullie support.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews