Groot totaal pakket 5 20
Groot totaal pakket
Reviews | Review toevoegen

Groot totaal pakket van Controlled Chaos. De basis voor de mooiste krullen: shampoo, moisturizer en de veelbesproken krullen crème.

€ 84,85
€ 74,85
Prijs per set

 

Aantal: 
Bestellen

Drie van onze best verkochte producten in één deal! De basis voor de mooiste krullen! Eindelijk is 1 lijn speciaal ontwikkelt voor krullen die ook daadwerkelijk werken.
1. cleanser  2. moisturizer en 3. de curl crème. Vergaar alle info om erachter te komen welk krultype jij hebt. Bekijk dit op onze website onder het kopje "welk krul (type) ben jij?

1. De ‘Original Curl Crème​: Deze crème is ons geheimpje. De curlcrème is een echte topper en verbaasd vele gebruikers welke resultaten deze crème ons brengt. Het brengt veerkracht in je krul, versterkt, voorkomt pluis, voegt glans toe en beschermt je krullen tegen warmte/hitte door gebruik van de diffuser of de zon. Géén toegevoegde gluten, parabenen of sulfaten! Bio en vega en niet op dieren getest. Geen van onze producten.

2. Haar Moisterizer: Een alles in één, ultra hydraterende product. Het voorkomt dat je haar droog wordt, breekt en gaat pluizen. Daarnaast beschermt deze hydrateerdende crème ook gekleurd behandeld haar. Het kan zelfs gebruikt worden voor een deep treatment (masker) Geef je krullen eens per maand een heerlijk boost. Daarnaast kun je er een selfmade product van maken. Dit zet je in als onderhoud. 

3. Haar shampoo: Een sulfaatvrije, dus NIET schuimende shampoo die de natuurlijke vocht en natuurlijke olieën van de hoofdhuid in balans houdt en beschermt. 

Review toevoegen

Ine -

Wat een geweldig product is dit, gebruik het nu al bijna een jaar en wil niet anders meer!
Ook de CC1 kniptechniek is een aanrader.

Anneke -

Heerlijk product.
Blij dat ik het heb aangeschaft.

Silvia -

In één woord...Fantastisch!!!
Ik ben al járen aan het zoeken naar een goed product voor mijn zeer dunne pluizige krullen en heb nooit iets goeds kunnen vinden wat mijn pluis tegengaat zonder het verder vettig te maken of te verzwaren waardoor de krullen al snel uitzakken. Toegegeven was ik wat sceptisch toen ik het totaal-pakket bestelde (ook gezien de prijs), máár ik ben niet teleurgesteld. Mijn krullen zijn nog nooit zo mooi geweest, glanzend en zonder pluis! Ik krijg zelfs regelmatig de vraag of ik permanent heb laten zetten haha (ik gebruikte normaal bijna dagelijks de stijltang om er nog een beetje fatsoenlijk uit te zien). Dit is nu dus niet meer nodig. :-))
Ik moet wel tussen het wassen door mijn krullen insprayen met de moisterizer die ik met water heb aangemaakt in een flesje met spraykopje, maar dit is heel erg gemakkelijk en het kost niet teveel gedoe. Ik heb wel de combi nodig met de Curl-crème want zonder gaat het toch wat pluizen. Met de Curl-crème is er meer controle en zien de krullen er ook verzorgder uit. Ik hoef ook mijn haren niet meer zo vaak te wassen (deed dit vaak om de dag of zelfs iedere dag).
Ik kijk er naar uit om mijn schouderlange haar nu ook weer wat langer te laten groeien. Nu dat mijn krullen er zo goed uitzien durf ik dit nu wel aan.
Voor mij geen andere producten meer! Dit scheelt een heleboel ruimte in de kast en bespaart verder zoeken naar het juist product en natuurlijk ook de kosten die hiermee gemoeid zijn.

Daisy Stoffels -

Werkelijk een prachtig mooi product!
Ik heb er meteen reclame van gemaakt op mijn faecebook. iedereen met curly’s moet dit product kennen😍

Joyce -

Beste product wat ik ooit heb aangeschaft voor mijn krullen. Gestart met de probeer-set, even zoeken naar juiste hoeveelheden voor het beste resultaat (wat je overigens bereikt met de 3 producten tegelijk). Alles wat ik in de loop der jaren heb verzameld aan anti-frizz, krullen shampoo''s en overige bijproducten kan de deur uit, meer dan deze 3 producten heb je niet nodig... Nagenoeg geen pluis meer (zelfs bij heel vochtig weer) en dankzij de het tussendoor oppimpen van je krullen met vernevelaar (aangeraden combi van verdunde moisterizer met water), hoef ik mijn haar veel minder vaak wassen. Ik ben blij!

Anoniem -

Doet wat het belooft!

Anoniem -

5***** meer kon ik er niet geven😘

Het vergt even tijd van je om de juiste hoeveelheden te vinden maar dat vond ik niet erg WANT ik heb mijn krullen onder controle, EINDELIJK!! Ook de tips op de flyer en tutorials zijn top!! Alle tips werken gewoon.
Na 100.000 producten geprobeerd te hebben, van kokoscrème tot Andrelon krullenspullen en zoveel andere producten die van alles beloven ben ik zo ontzettend blij dat ik Controlled Chaos nog een kans heb gegeven.

Ooooo en de hydrofieldoek is top!!


Marijke -

Wauwww, wauwwww, wauwww eindelijk HET product gevonden voor mijn 3C/4A krullen.
Als jij je krullen niet onder controle krijgt ligt het echt aan jezelf en heb je niet ge-experimenteert!
Wat is het fijn dat ik kan uitproberen wat werkt voor mijn krullen. (Had) 15 producten in mijn kast staan, de CG methode geprobeerd maar dat werkt echt niet bij mijn krullen.

No frizz and beautiful curls x

AANRADEN KRULLENBOLLEN!!!

Patty -

Wauw, eindelijk supermooie krullen zonder pluis.

Trisha -

Heerlijk pakket ..mijn haar is stuk zachter en je voelt dat het goed gevoed is raad iedereen met krul of slag in het haar dit pakket aan..ik ben zeer tevreden geen miskoop voor mij in ieder geval

Debby -

Heel tevrede over. Het is in het begin wel een beetje zoeken naar de juiste hoeveelheid maar daar kom je snel genoeg achter. De flacons mogen groter van mij.

Claudia -

Vanaf het eerste gebruik had ik gelijk mijn krullen weer terug. De laatste tijd ging de krul er steeds meer uit maar heb nu weer een volle bos gelukkig. Ik heb vrij dun haar en door mijn krullen lijkt het een volle bos maar als het stijl wordt zie je pas goed hoe dun het is, gelukkig is dit nu weer verleden tijd.

Susanne -

Het was even testen wat de juiste combi was voor mijn krullen maar ooooo wat ben ik gelukkig.
Mijn pluis is weg, mijn krullen springen weer en mijn krullen blijven goed voor dagen omdat ik tussendoor de vernevelaar inzet met mijn eigen selfmade product. Ik raad het iedereen aan.

Anoniem -

Happy, happy, happy!!
Eindelijk een product die waarmaakt wat het zegt.
Mijn krullen zijn onder controle

Anoniem -

Hij bevalt mij echt goed. Ik heb geen pluizig haar meer en het glans ook nog. Ik ga het vaker bestellen als ze op zijn ��

Anoniem -

Doet wat het belooft, mooie volle krullen, twee kritieke puntjes, jammer dat de cleanser niet een beetje schuimt en de geur van de producten valt ook tegen, verder prima spul.

Anoniem -

Ik vind de shampoo en de moisturizer wel lekker, maar ik kan niets met de crème helaas. Misschien moet ik meer oefenen maar als het zo veel moeite kost...

Anoniem -

Ik heb het totaal pakket aangeschaft.
Ik heb dik en tegen het kroessen aan krullen.
De krullen waren heel pluizig maar nu met deze producten zit daar een aanzienlijke verbetering in.
Ik ben dus dik tevreden!!

Anoniem -

Echt prachtige produkten, welke hun prijs meer dan waard zijn. Voorheen veranderden mijn krullen in de loop van de dag in pluis . Krullen blijven nu krullen en niet 1 dag maar meerdere dagen achter elkaar. Geen shampoo, condinioner, maskers, olie, schuim en haarlak meer nodig alleen dè 3 tubes.

Debby Löring -

Dit vervangt alle produkten die ik in mijn kastje heb staan. En dat zijn er enorm veel. Heb het nu een weekje gebruikt en mijn krullem zijn zacht en veerkrachtig. En.......geen pluis. Een aanrader dus!

Geen reviews gevonden.

Meer reviews