TOTAAL PAKKET 5 9
TOTAAL PAKKET
Reviews | Review toevoegen

De basis voor de mooiste krullen: cleanser, moisturizer en de veelbesproken krullen crème.

€ 84,85
€ 74,85
Prijs per set

 

Aantal: 
Bestellen

Drie van onze best verkochte producten in één deal! De basis voor de mooiste krullen! Eindelijk is 1 lijn speciaal ontwikkelt voor krullen die ook daadwerkelijk werken.
1. cleanser  2. moisturizer en 3. de curl crème. Vergaar alle info om erachter te komen welk krultype jij hebt. Bekijk dit op onze website onder het kopje "welk krul (type) ben jij?

1. De ‘Original Curl Crème​: Deze crème is ons geheimpje. De curlcrème is een echte topper en verbaasd vele gebruikers welke resultaten deze crème ons brengt. Het brengt veerkracht in je krul, versterkt, voorkomt pluis, voegt glans toe en beschermt je krullen tegen warmte/hitte door gebruik van de diffuser of de zon. Géén toegevoegde gluten, parabenen of sulfaten! Bio en vega en niet op dieren getest. Geen van onze producten.

2. Haar Moisterizer: Een alles in één, ultra hydraterende product. Het voorkomt dat je haar droog wordt, breekt en gaat pluizen. Daarnaast beschermt deze hydrateerdende crème ook gekleurd behandeld haar. Het kan zelfs gebruikt worden voor een deep treatment (masker) Geef je krullen eens per maand een heerlijk boost. Daarnaast kun je er een selfmade product van maken. Dit zet je in als onderhoud. 

3. Haar shampoo: Een sulfaatvrije, dus NIET schuimende shampoo die de natuurlijke vocht en natuurlijke olieën van de hoofdhuid in balans houdt en beschermt. 

Review toevoegen

Fijn dat je de moeite hebt genomen om een review te schrijven, hopelijk is deze positief.
Mocht dit niet het geval zijn of heb je nog vragen stel deze dan alstublieft aan onze klantenservice, zij helpen je erg graag om je krullen onder controle te krijgen d.m.v. tips.
Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

info@controlledchaoshair.nl 

Claudia -

Vanaf het eerste gebruik had ik gelijk mijn krullen weer terug. De laatste tijd ging de krul er steeds meer uit maar heb nu weer een volle bos gelukkig. Ik heb vrij dun haar en door mijn krullen lijkt het een volle bos maar als het stijl wordt zie je pas goed hoe dun het is, gelukkig is dit nu weer verleden tijd.

Susanne -

Het was even testen wat de juiste combi was voor mijn krullen maar ooooo wat ben ik gelukkig.
Mijn pluis is weg, mijn krullen springen weer en mijn krullen blijven goed voor dagen omdat ik tussendoor de vernevelaar inzet met mijn eigen selfmade product. Ik raad het iedereen aan.

Anoniem -

Happy, happy, happy!!
Eindelijk een product die waarmaakt wat het zegt.
Mijn krullen zijn onder controle

Anoniem -

Hij bevalt mij echt goed. Ik heb geen pluizig haar meer en het glans ook nog. Ik ga het vaker bestellen als ze op zijn ��

Anoniem -

Doet wat het belooft, mooie volle krullen, twee kritieke puntjes, jammer dat de cleanser niet een beetje schuimt en de geur van de producten valt ook tegen, verder prima spul.

Anoniem -

Ik vind de shampoo en de moisturizer wel lekker, maar ik kan niets met de crème helaas. Misschien moet ik meer oefenen maar als het zo veel moeite kost...

Anoniem -

Ik heb het totaal pakket aangeschaft.
Ik heb dik en tegen het kroessen aan krullen.
De krullen waren heel pluizig maar nu met deze producten zit daar een aanzienlijke verbetering in.
Ik ben dus dik tevreden!!

Anoniem -

Echt prachtige produkten, welke hun prijs meer dan waard zijn. Voorheen veranderden mijn krullen in de loop van de dag in pluis . Krullen blijven nu krullen en niet 1 dag maar meerdere dagen achter elkaar. Geen shampoo, condinioner, maskers, olie, schuim en haarlak meer nodig alleen dè 3 tubes.

Debby Löring -

Dit vervangt alle produkten die ik in mijn kastje heb staan. En dat zijn er enorm veel. Heb het nu een weekje gebruikt en mijn krullem zijn zacht en veerkrachtig. En.......geen pluis. Een aanrader dus!

Geen reviews gevonden.

Meer reviews