Vernevelaar groot (300ml)

De Controlled Chaos vernevelaar verdeelt het water geleidelijk over je haar. Het fijne aan deze vernevelaar is dat je maar een keer kort hoeft te drukken om de vernevelaar haar werk te laten doen.

€ 9,75
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De Controlled Chaos vernevelaar verdeelt het water geleidelijk over je haar. Het fijne aan deze vernevelaar is dat je maar een keer kort hoeft te drukken om de vernevelaar haar werk te laten doen.
360gr keerbaar dus je kunt in alle standen je krullen vernevelen.

Omschrijving Selfmade product: Dit product zet je in tijdens de wasbeurten. Op onze website vind je ook een tutorial hoe je dit kunt maken.

Heb je onrustig geslapen en ervaar je s ochtends nog wat pluis? Pak dan de vernevelaar met het selfmade product.

Door je krullen te activeren met water en een verdunning van de moisturizer activeer je de producten die in je krullen zitten. Het product fixeert weer om je krullen door het drogen. Daarom is het ook van belang dat je tijdens een droogproces van je krullen afblijft. Je verstoort het proces. Don’t touch your curls!!


1.Leg op de bodem een laagje moisturizer. (Niet teveel, bedek licht de bodem, je kunt het altijd nog sterker maken)
2.Laat hierop een laagje HEET water lopen. Voldoende water om de hoeveelheden met elkaar te laten vermengen. Goed schudden zodat er niets onder aan de bodem blijft plakken.
3.Afvullen met lauw water tot de vernevelaar voor 2/3 gevuld is. De substanties weer goed met elkaar vermengen door te schudden.
4.Dop eraf draaien en laten afkoelen. klaar is je eigen super handige selfmade product.

Zeker 3 tot 4 maanden houdbaar.

Merk je dat het te zwaar is voor je krullen omdat het wat vettig of zwaar aanvoelt verdun je het met lauw water. Goed schudden en af laten koelen.

Wil je het iets zwaarder maken omdat het niet je pluis afdoende dekt dan op dezelfde manier als boven handelen maar even apart in een kommetje/bakje klaarmaken en toevoegen.


N.b. het komt af en toe voor dat er wat condens/vocht in een vernevelaar zit, terwijl deze nog in de verpakking zit. Dit komt doordat er steekproefsgewijs tijdens het productieproces in de fabriek vernevelaars worden getest. Dit heeft geen invloed op de kwaliteit en werking van de vernevelaar.

Tevens is de vernevelaar uitgerust met een extra klik voor het vastzetten van de dop zodat deze niet open gaat. Goed doordrukken, wees niet bang dit hoort zo :-)

Wij bieden geen garantie op dit product. Wij adviseren om de vernevelaar regelmatig schoon te maken door deze met heet (niet kokend) water te vullen en een aantal keer te sprayen. Ook kan de hele bovenkant even in heet (niet kokend) water worden gelegd voorafgaand hieraan.
 

Geen reviews gevonden.